Information inför Mjörn Runt 2022

Nu på söndag är det dags för årets Mjörn Runt. Att tänka på

7.00 kommer vi att finnas på plats vid eventarenan Estrad. Parkeringsguider kommer hjälpa er att hitta parkering, och omklädningrum öppnar för dig som önskar byta om. OBS! Omklädningrummen är obevakade och saker lämnas på egen risk

7.30 Nummerlappsutdelning och efteranmälan öppnar inne i receptionen, Estrad, värdar kommer hjälpa er där.

9.00 Första start, då släpper vi de som kör stadsrundan, 2 mil. Därefter, med 3 minuters mellanrum släpper vi iväg er som kör 6 & 10 mil. De som planerar att köra snabbare startar först och de som vill köra lite långsammare och njuta startar senare. Vid 9.30 räknar vi med att sista grupp lämnat Alingsås.

Depåer finns utmed banan. Stadsrundan vid Börjessons Bil, 6 & 10 mil i Stenkullen vid Endorfin och i Sjövik. För er som kör 10 mil finns det också en depå i Loo.

Det finns också service bilar som hjälper er om något händer utmed vägen.

Förutom tid för första start, 9.00 är övriga tider cirka tider.