Info Mjörn runt 2023

Nu på söndag den 3:e september är det dags för årets upplaga av Mjörn Runt.

Från klockan 07.00 kommer vi att finnas på plats vid eventarenan Estrad. Parkeringsguider kommer hjälpa er att hitta parkering, och omklädningrum öppnar för dig som önskar byta om. OBS! Omklädningrummen är obevakade och saker lämnas på egen risk

Hitta till Estrad

Vid 07.30 öppnar nummerlappsutdelningen och efteranmälan inne i receptionen, Estrad, värdar kommer hjälpa er där.

9.00 Är första start! Med 3-5 minuters mellanrum släpper vi iväg 50cyklister åt gången. De som planerar att köra snabbare startar först och de som vill köra lite långsammare startar senare. Här är det upp till var och en att uppskatta vilken grupp som är lämplig. Vid 9.30 räknar vi med att sista grupp lämnat Alingsås.

I år är det en alternativ väg ut ur centrum pga ett vägarbete. Varje grupp lotsas ut ur staden med fyrhjuling för att göra detta så lugnt och säkert som möjligt! Se bild.

Depåer finns utmed banan. På 6 & 10 milar’n i Stenkullen vid Endorfin och i Sjövik. För er som kör 10 mil finns det också en depå i Loo.

Det finns också servicebilar som hjälper er om något händer utmed vägen. På baksidan av er nummerlapp finns ett telefonnummer man kan kontakta om man behöver assistans på ngt sätt. Är det akut, ring 112. Enklare sjukvård kan vi hantera efter banan och vid start och mål.

Hjälm är obligatoriskt!

Förutom tid för första start, 9.00 är övriga tider cirka tider. Har ni några frågor så kan man höra av sej till mjornrunt@gmail.com

Vi ses på söndag! 🚴🏽‍♂️🚴🏼‍♀️🚴